top of page

Asiakkaiden palautteita

KRISTA BAKKER - Golfammattilainen

"Olen käynyt usealla eri hierojalla ja Meimi on kyllä parhaimmasta päästä. Tykkäsin kovasti Meimin tavasta hieroa ja jumiset kohdat aukesi hyvin hieronnan jälkeen. Suosittelen lämpimästi."

WhatsApp Image 2021-04-03 at 17.19.41.jp
Screenshot_20211005_130745.jpg

EMILIA TUKIAINEN - Golfammattilainen

"Olen käynyt Meimin hierottavana kuluneen kauden ja olen todella tyytyväinen. Olen etsinyt useamman vuoden pääkaupunkiseudulta ammattitaitoista, hyvän sijainnin ja urheilijalle sopivien aikataulujen omaavaa hierojaa ja ilokseni voin sanoa, että Meimi on täydellinen valinta. Lisäksi olen saanut Meimin hieronnasta apua harjoituksista aiheutuneisiin jumeihin ja palautumiseen. Reippaasti vain Meimin hierottavaksi!" 

ELISA PALO - toimistotyöntekijä

"Meimi on hyvä, ammattitaitoinen ja mukava hieroja. Olen monta vuotta etsinyt hyvää hierojaa ja Meimi on ehdottomasti paras hieroja, jolla olen käynyt. Minua on vaivannut tenniskyynärpää pidemmän aikaan ja viimein olen saanut siihen apua. Erittäin hyvä hierontakokemus joka kerta ja voin lämpimästi suositella!"

OLIVER PERKO - Suomen cheerleading maajoukkue

”Meimin hieronta oli ensimmäinen kertani urheiluhierojalla. Kokemukseni oli kaikin puolin lämmin ja tervetullut. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini ja Meimi myös selosti minulle omaa tekemistään, jolloin tiesin myös miksi hän hieroi mitäkin paikkaa.

Oloni hieronnan jälkeen oli mitä loistavin. Olen aikaisemmin ollut hierottavana ja en ole erityistä vaikutusta kehossani tuntenut, toisin kuin nyt. Eli huippu palvelua minun mielestä!”

bottom of page