top of page

FAQ

Monilla asiakkailla herää kysymyksiä hierojalla käyntiin liittyen. Alle on koottu vastauksia niistä yleisimpiin. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tai jokin jäi epäselväksi ethän epäröi ottaa yhteyttä.

 • COVID-19 Info
  Kaikki pinnat desinfoidaan säännöllisesti. Käsidesiä löytyy vastaanottotiloista. Noudatamme kaikkia viranomaisten suosituksia. Kasvomaskia käytämme asiakkaan toiveesta. Tulethan paikalle vain oireettomana.
 • Voinko tulla vastaanotolle vaikka en pelaa golfia?
  Kyllä! Kehonhuoltopuoti on suunnattu kaikille hieronnan tarpeessa oleville. Sinun ei tarvitse olla golfklubin jäsen tai olla elämässäsi koskenut golfmailaan päästäksesi vastaanotolle.
 • Milloin ei voi tulla vastaanotolle?
  Alle on lueteltu sairauksia tai tilanteita jolloin hieronta ei ole suositeltavaa: - Yskä, flunssa, kuume tai nuha - Akuutti noidannuoli - Lihasrevähdys - Reuman aktiivinen tulehdusvaihe - Äkilliset ihottumat, ihon infektiot ja sienitaudit - Verenvuototauti - Avohaavat - Tuore murtuma - Tyrät - Kasvaimet Mikäli olet epävarma soveltuuko hieronta sinulle, keskustele lääkärin kanssa siitä etukäteen.
 • Mitkä ovat varaukseni peruutusehdot?
  Varattu aika tulee perua vähintään 12 tuntia ennen varauksen ajankohtaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme hinnaston mukaisen summan. Sairaustapauksissa ole yhteydessä puhelimitse.
 • Voinko lähteä golfkierrokselle suoraan vastaanotolta? Voinko urheilla hieronnan jälkeen?
  Kevyen ja herättelevän hieronnan voi tehdä ennen pelikierrosta/urheilusuoritusta . Muokkaava ja raskaampi hieronta ei ole suositeltavaa, koska hieronta on itsessään suoritus lihaksille ja keholle kannattaa antaa aikaa palautua siitä. Jos lähdet hieronnan jälkeen pelaamaan/urheilemaan saatat todeta, ettet saa haluamaasi voimaa lihaksistasi irti. Tämä aiheutuu siitä, että hieronnassa lihakset rentoutuvat ja palaavat lepopituuteensa. Tämän vuoksi loukkaantumisriski kasvaa ja olet alttiimpi mm. lihasrevähdyksille. Hierontaa seuraavana päivänä voit liikkua normaalisti.
 • Minne voin pysäköidä?
  Pysäköinti golfkentän parkkialueella on maksutonta.
bottom of page